Wellness aarhus. Hjem

Hjem

Wellness aarhus

Vi er inspireret af Østens helt særlige omsorg og gæstfrihed. De æteriske olier har hver deres forskellige helbredende egenskaber. De bedste steder med tilbud på spa, velvære, Fitness og wellness i Aarhus. Lübker Spa — Wellness på Djursland Selvom vi bevæger os i udkanten af, hvad der måske kan betegnes som spa og wellness i Aarhus, skal Lübker Spa alligevel nævnes her. Når du inhalerer æteriske oliemolekyler bliver beskeder sendt til det limbiske system, hvilket påvirker puls, stress-niveau, blodtryk, åndedræt, hukommelse, fordøjelse og immunforsvar.

Next

Gavekort til wellness i Aarhus

Wellness aarhus

Vi har bred erfaring indenfor wellness og tilbyder en vifte af behandlinger. Find nærmeste Kosmetolog, Skønhedsklinik, Hudplejeklinik, Makeup Artist, Negletekniker, Massør, Vippetekniker, Alternativ behandler, Fodplejer, Healer, Frisør, Damefrisør, Fysioterapeut, Psykoterapeut, Coach, Hypnotisør, Mikropigmentist, Linergist, Zoneterapeut, Akupunktør, Fitness-center og Fiskespa i Aarhus og omegn. M edmindre du booker tid sammen med en veninde, har du og Lene salonen alene, hvor I i ro og mag finder den bedste behandling til dig. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter. Når du træder ind af døren, vil vi sørge for, at du glemmer hverdagens stress og jag for at blive forkælet med aromatiske bade, massage, frisør wellness, ansigtsbehandlinger og meget andet, i en afslappet atmosfære.

Next

Wellness, Spa og Velvære

Wellness aarhus

Så det at have velplejede fødder er virkelig velvære. I 2016 blev Pure Nature nomineret til Danish Beauty Award, og Pure Nature er da også et populært valgt, når aarhusianerne trænger til spa og wellness. Massagen foregår ved at man først påfører kroppen de traditionelle olier, for efterfølgende at placere opvarmede lavasten på specielle udvalgte zoner på kroppen. Fra starten af mødes du nemlig af afslappende musik og aromatiske dufte, der får dig til at sætte hverdagslivet på standby og lade mobiltelefonen blive i tasken for i stedet at være helt til stede. Bliv klogere på de forskellige faciliteter og aktiviteter herunder, hvor du kan se, hvad de forskellige spahoteller kan tilbyde dig.

Next

KOON WELLNESS

Wellness aarhus

Pure Nature — Wellness lidt uden for Aarhus Blandt bløde bakker og dybe, mørkegrønne skove ligger Pure Nature kun 15 minutters kørsel fra Aarhus, og allerede på vej mod spaoplevelsen sker der et skift; byens strøm af lyde og larm skiftes ud med fuglefløjt, strand, hav og marker så langt, øjet rækker. Body 10 til trætte fødder - Spar 84% Body Milk specielt til trætte og opsvulmede fødder og underben. Aarhus byder nemlig på mange gode spisesteder både i den dyre ende, hvor michelinstjernerne lyser, men også i den prisklasse, hvor alle kan være med. Den kaldes også for thai yogamassage, fordi terapeuten bruger hans eller hendes hænder, knæ, ben og fødder til at bevæge dig ind i en serie af yoga-lignende strækninger. Polterabend, Girls Night Out, Datingaften. Du kan også booke ansigtsbehandling, massage eller en anden af vores andre skønne kurbehandlinger.

Next

Gavekort til wellness i Aarhus

Wellness aarhus

Vi meget inspirerede af Østen, og den rolige og omsorgsfulde måde de laver wellness behandlinger på. Mange beskriver traditionel thaimassage som både afslappende og energigivende. Den direkte varme afslapper musklerne, hvilket tillader manipulation af en større intensitet end med almindelig massage. Et besøg i Grossererbadet er ikke dyrt, så er du på udkig efter et godt tilbud på spa i Aarhus, så skal du besøge Badeanstalten Spanien. Aarhus ligger tæt på både skov og strand, og når solen sender sine varme stråler mod jorden, kan du forlænge din wellnessoplevelse med en tur til vandet eller i skoven. Find tilbud på Wellness-ophold, Spa-ophold, Akne behandling, Ansigtsbehandling til mænd og kvinder, Massage, Hot Stone massage, Fysioterapi, Retning af bryn, Healing, Fysiurgisk massage, Parmassage, Teenage behandling, Hypnose, Farvning af vipper og bryn, Makeup, Zoneterapi, Plastikkirurgi, Hårfjerning med voksbehandling, Tandblegning, Manicure, Pedicure, Gelenegle, Shellac, Spray Tan, Brasiliansk voks, Dameklip, Herreklip, Slankebehandling, Vægttab, Fodbad med Garra Rufa fisk og Doktorfisk, Coaching, Fitness, Kranio Sakral terapi, Hair Extensions, Graviditetsmassge, Pilates, Epilering, Tantramassage, Permanent hårfjerning, Eyelash extensions, Psykoterapi, Parterapi, Kunstige negle, Diamantslibning, Botox og Restylane behandling, Farvning af hår, Yoga, Permanent Makeup og mange andre velvære behandlinger i Aarhus og omegn.

Next

Hjem

Wellness aarhus

Vi garanterer, at du altid får en professionel behandling, når du booker en behandling hos Comwell. Manges hverdag er fyldt med stress, jag og travlhed, hvor der er meget få muligheder for at geare ned helt og få ro på hverdagen. Har man en for travl hverdag, sætter det sig nogle gange som fysisk ubehag - f. Vi holder til i centrum af Aarhus - i flotte, nyistandsatte og stilfuldt udsmykkede lokaler, isoleret fra byens stress og jag. Således er nogle olier beroligende mens andre er energigivende. Vores unikke spahoteller er beliggende i Danmark og Sverige. Denne accept kan du til enhver tid tilbagekalde og dine oplysninger vil blive slettet øjeblikkeligt.

Next

Helle Thorup

Wellness aarhus

Når du besøger Pure Nature, kan du vælge mellem flere forskellige behandlinger — lige fra klassisk massage til luksusudgaven med chokolade, en ansigtsmassage eller en fodmassage. Prisen for DagSpa afhænger af det individuelle spahotel. Behandlinger Massage er en af de enkleste og ældste former for medicinsk behandling og anvendes til at lette ømhed og smerter i kroppen samt til at lindre stresssymptomer. Efter en dag med spa i Aarhus er det blevet tid til at udforske byens restauranter. Lad jer inspirere i vores smukke hoteller og de faciliteter som tilbydes.

Next