Tv2 fyn videoklip. ‎TV 2/FYN i App Store

Se årets fedeste videoklip

Tv2 fyn videoklip

En dag fik han sig en grim overraskelse, da han kunne se, hvordan en gråspurv slog mejserne ihjel og overtog redekassen. Den kan sørge for ventilation mellem krop og bryster. Med pallehætten kan man dække for eksempel en palle med cement, så man undgår, at cementen ødelægges af fugt. Odense Letbane forventes at være i drift senest i september 2021. App'en giver også mulighed for at se den seneste 19. Op mod en femtedel af alle fynboer følger med i disse nyheder, der følges af et aktuelt magasin.

Next

TV 2/FYN for Android

Tv2 fyn videoklip

Carsten Hansen fra Skive, der har opfundet en metode til alternativ opsamling af energi. Hullet voksede time for time og slugte højspændingsmaster, køretøjer og udstyr til olieboringer. De parkerede deres Opel Manta på et åbent areal nær Bogense og begyndte at optage med en mobiltelefon. Antal strakspåbud i alt - 19 Vejledninger — 6 Strakspåbud ved kontrolcenter — 10. Jeg vil ikke acceptere, at forholdene ikke er i orden, og vi følger op med fast hånd, siger Mogens Hagelskær. Arbejdstilsynet understreger dog, at Arbejdstilsynet måske kan have afgivet flere reaktioner.

Next

TV 2/FYN for Android

Tv2 fyn videoklip

Giraf på motorvejen Er det en ægte giraf vi her ser på motorvejen syd for Frederikshavn? I alt har Arbejdstilsynet givet 19 påbud og udstedt seks vejledninger, der skal gøre arbejdsmiljøet bedre hos letbanen. Bøssespørgsmål til kronprinsen Kronpris Frederik og kronprinsesse Mary måtte i maj lægge ører til et noget usædvanligt spørgsmål under et besøg på Island. Nogen i korte klip - andre lidt længere. Og så gør den det faktisk ud for en lille top. De i alt 375 paneler, de var i gang med at flytte med håndkraft, skulle monteres som tagbeklædning.

Next

TV 2/FYN for Android

Tv2 fyn videoklip

Materialet er diffusionsåbent - eller med andre ord åndbart. Vi elsker feedback, så del gerne din oplevelse af appen med os, så vi kan blive ved med at forbedre den og få forhåbentlig give dig og alle de andre brugere end stadig bedre oplevelse. Du har mulighed for at samle nyheder fra din kommune og om de emner, der interesserer dig mest på siden 'Mine nyheder'. Det er meget simpelt - lover Carsten helt fra start. Du møder her: Benny Ingildsen fra Fyn, der har opfundet en palle-hætte. Med denne nye udgave af vores app får du nyhederne fra tv2fyn. Blandt andet var håndværkere og maskiner ikke adskilt sikkerhedsmæssigt forsvarligt på arbejdspladsen.

Next

Odense Letbane får 19 påbud for dårligt arbejdsmiljø

Tv2 fyn videoklip

Nicoline Westerline fra Vordingborg, der har opfundet en metode, der kan forhindre at andre hælder drugs i din drink i baren. I 2019 var der registreret fire arbejdsulykker, som medførte 20 dages sygefravær. Røvede den helt forkerte bar To bevæbnede røvere valgte i februar at begå røveri på en forkert bar i Sydney i Australien. Eksplosion på pizzeria Tidligt Den 7. Et af de firmaer, der har været i Arbejdstilsynets søgelys, er den spanske underleverandør Motanjes Lesaca, hvor medarbejderne blev snydt for 700. Her konstaterede Arbejdstilsynet den 17.

Next

Se årets fedeste videoklip

Tv2 fyn videoklip

Vi har udvalgt en række meget forskellige opfindelser, som du får at se i fuld længde - fra deltageren siger goddag til dommerne siger tak! Kort efter slog lynet ned. Kitesurfer i orkan En dumdristig kitesurfer i Florida blev i august blæst væk, da han prøvede kræfter med den tropiske storm Fay. Kaare og Jakob er ikke i tvivl om, at de er på sporet af noget unikt - som ikke mindst udviklingslandene har brug for. Kaare og Jakob fra Odense, der har opfundet en metode til vandrensning med aktivt kul. Men vi har en fast hånd på det her område. Carsten præsenterer en skøn plan og en lidt tung teori, der faktisk for en stund bringer alle tre dommere til tavshed.