Thai massage anmeldelser københavn. Kalasin

Kalasin Thai Massage

Thai massage anmeldelser københavn

Vi tilbyder både Thai, olie, sports, nakke og skuldre samt fod massage. Her er kunden og den gode massage oplevelse i centrum. Der er parkeringsmuligheder i omgivelserne omkring klinikken. Top og hendes personale er alle uddannede og de har styr på hvad de laver og deres behandlinger har for mit vedkommende altid været helt perfekte!!! Vores bløde voks hæfter sig til hårene og når den rives af med et stykke stof eller plastik rives håret ud med rod. Oversigt over thai massage klinikker i København På denne side kan du få et nemt overblik over de forskellige thai massage klinikker der ligger i København og omegn. Det siges at thai massage også er en rigtig gode måde at håndtere stress på og hjælper dig med at reducere følgerne af mentalt stress som f. Om det er en thai massage, en afslappende olie massage, eller du har noget ømhed i kroppen du ønsker hjælp til, så gør vi alt hvad vi kan for at du får en god oplevelse hos os.

Next

Massage København → Kaatsu Massage i smukke omgivelser

Thai massage anmeldelser københavn

Vores nye klinik på Amager har en god lokation og er let tilgængelig med offentlig transport. Folk der lader sig vokse regelmæssigt beretter desuden, at deres hårvækst bliver mindre og blødere Kilde: Politiken. Velkommen til Sansuk Thai massage, der byder dig indenfor til en uforglemmelig god massage. Hvis du har mulighed for at booke på forhånd, så er dette bedst. Kalasin Thai Massage er for kvinder og mænd, som gerne vil koble af den stressede hverdag alene eller sammen med venner eller veninder i gode omgivelser, mens I nyder en 1.

Next

Moon Massage (København, Danmark)

Thai massage anmeldelser københavn

Ring på telefon og bestil tid til en lækker thai-massage på Amager, København S - eller! Vi går meget op i vores arbejde og føler netop at vi yder top service indenfor vores fag. Klinikken ligger på Lyngbyvej 93, st. Bagefter fik jeg en lille hyggelig snak med Bo og dette sted vil jeg varmt anbefale. Jeg har i dag modtaget 1 times vidunderlig thaioliemassage af Top. Hvem vi er Vi er en gruppe Thai piger der brænder for velvære og massage. Hverken aflastning eller specifikke træningsøvelser havde haft den nødvendige effekt.

Next

Kalasin Thai Massage

Thai massage anmeldelser københavn

Hårene er bløde når de vokser ud. Det var stor befrielse at mærke bedring efter Jims massage og i løbet af et par dage forsvandt smerterne helt. Ønsker du en massage er du velkommen til bare at komme forbi forretningen i åbningstiden, men det vil være bedst hvis du booker en tid i forvejen så du ikke går forgæves i tilfælde af at vi er optaget. At forsøge sig med voksning derhjemme kan være en griset og klistret affære. . Åben mandag — lørdag 10.

Next

Sansuk Thai Massage, Vanløse, København

Thai massage anmeldelser københavn

Alle medarbejdere er højt kvalificerede massører. Jeg føler mig som et nyt menneske og det samme ønsker jeg for andre der har små som store skavanker. Vores massører er alle uddannede i thai massage. Du er velkommen til ringe eller komme forbi butikken for at høre hvad vi kan gøre for dig. Til gengæld kan du få noget endnu bedre - nemlig den dejlige, frie fornemmelse af velvære i kroppen efter en førsteklasses traditionel thailandsk massage. Jeg har fået massager flere steder, men intet der kan måle sig med dette.

Next

Kalasin

Thai massage anmeldelser københavn

Hvis jeg skal nævne en enkelt ring det kan forbedres så er det mangel på telefon passer under behandlingerne. Yderligere fordele omfatter lindring af fysiske og følelsesmæssige spændinger, bedre fleksibilitet, en større bevidsthed om krop og sind, og en frigivelse af blokeret energi. Vores voksbehandling På trods af at der er mange måder at fjerne uønsket hår på så synes vi at den bedste fremgangsmåde er voksning. Resultatet kan også være skuffende indtil man har fået fat i rutinen. Der tilbydes forskellige former for massage, som alle er med til at skabe afslapning og et bedre velvære. Hvis du leder efter intim massage eller lignende ydelser, må du gå andre steder hen.

Next

Fantastisk ægte thai massage

Thai massage anmeldelser københavn

Det er gratis at have sit firmanavn og adresse på listen, men hvis man gerne vil være vist som én af de første samt have en profil med billeder, tekst og link til hjemmeside, så kan man købe en pakke til kun 99,- pr. Denne service kan indeholde oversættelser leveret af Google. Både mænd og kvinder er velkomne. Det gjorde ondt mange steder og der blev arbejdet intenst med mig. Google fralægger sig alle udtrykkelige eller underforståede garantier vedrørende oversættelser, herunder garantier for nøjagtighed, pålidelighed og enhver underforstået garanti for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål og ikke-krænkelse.

Next

Thai Massage København

Thai massage anmeldelser københavn

Dette website anvender cookies for at forbedre din oplevelse, øge websitets sikkerhed og vise dig personligt tilpassede reklamer. Vi har tre enkeltrum og et dobbeltrum, så vi har plads til jer, hvad enten I vil være alene eller to sammen. Velkommen til Kalasin-Thai-Massage den bedste thai massage i København. Tilføj thai massage her Har jeg overset en massage klinik som ikke er på listen, så kontakt. Vi håber at se dig snart.