Start a new topic
Solved

No Sound Wasapi/Exclusive

No Sound in 496 wasapi and exclusive ON.

NEON is not add to System Mixer (Tray) after Play a File without Sound.


greets


oops.
My mistake had reviewed again
the two device were yet enabled ..
sorry was unnecessary.


your way is correctly as can see


greets

The available devices are fetched when the following flags are met:


device.IsEnabled && !device.IsLoopback && !device.IsInput


Can you give me a numbered step-by-step reproduction of your problem with screenshots?

I can see the error
You are adding device to the list that I have been deactivated. Why?
These are turned off, and can't re give no sound.


greets

i think DeviceID is wrong


2016-03-26 14:17:54.4677|INFO|MyLogger|TrackViewBusiness:TrackTicks: 624
2016-03-26 14:17:54.5457|INFO|MyLogger|AlbumViewBusiness:GetAlbums
2016-03-26 14:17:54.5967|INFO|MyLogger|AlbumViewBusiness:AlbumTicks: 94
2016-03-26 14:17:54.6987|INFO|MyLogger|AlbumViewBusiness:GetArtists
2016-03-26 14:17:54.8157|INFO|MyLogger|AlbumViewBusiness:ArtistTicks: 202
2016-03-26 14:17:55.3727|INFO|MyLogger|YearViewRepository:TrackTicks: 94
2016-03-26 14:17:55.5897|INFO|MyLogger|YearViewRepository:AlbumTicks: 31
2016-03-26 14:17:55.6107|INFO|MyLogger|AlbumView:Has hw acc: 131072
2016-03-26 14:17:55.8247|INFO|MyLogger|AlbumView:Has hw acc: 131072
2016-03-26 14:17:58.9469|INFO|MyLogger|AlbumView:setDeviceId: 4
2016-03-26 14:17:58.9809|INFO|MyLogger|AlbumView:WASAPI with exclusive initiated
2016-03-26 14:17:58.9809|INFO|MyLogger|AlbumView:BufferSize: 192512


i can not compare without Wasapi no logging for DeviceID available.


greets

Login or Signup to post a comment