Stihovi o najboljoj drugarici. Najlepše poruke i stihovi za prijateljicu

100 razloga zašto te volim

Stihovi o najboljoj drugarici

Ponosna sam na sve što si postala. Na planeti,na kojoj zivimo,u mnogo cemu prisutan je antihristov duh,mnogo je laznih Hristosa izaslo na svet u kojem zivimo,a veruje se da ako nisu,Bogom prokleti su. Želim ti neverovatan seks, takav da te infarkt strefi. Bdui tu, jer ništa na svetu nije dragoceno kao prijateljstvo. Želim ti 365 dana rođendana! Volim te jer mi priređuješ iznenađenja 92. Volim te jer brineš da li mi je hladno 54. .

Next

Čestitke za rodjendan drugu, drugarici

Stihovi o najboljoj drugarici

Može sve biti bezbolno, ali ljubav naša nam neće to dozvoliti. Volim te jer ispunjavaš sve moje želje loading. Čovek je stvoren da gubi i greši. . Pa ipak, on je deo tebe zauvek.

Next

Najlepši citati o prijateljstvu ♥

Stihovi o najboljoj drugarici

. Pokaza puteve svoje Mojsiju, sinovima Izrailjevim dela svoja. Verujuci i znajuci da svako dete,odvojivsi se svako od svog roditelja,vencanjem pred Bogom,postavsi muz i zena,oni su postali dve duse,a jedno telo,a ono sto Bog sastavlja neka covek ne rastavlja. Pronađite osobu koja je za vas posebna, koja je neko kome možete sve da kažete i ko vas neće baš nikada napustiti, osuđiuvati, i ponašati se kao da je od vas bolji i veći čovek, jer su ljudi pak spremni da sve olako potroše i odbace, ali je pravo drugarstvo ono što treba da se ljubomorno i sebično čuva, i tada jedna tako velika mana, zaista i ima opravdanje. Iz jednog pravca ulazimo u drugi. Prekid prijateljstva, kako je pokazalo jedno od poslednjih istraživanja, žene više.

Next

100 razloga zašto te volim

Stihovi o najboljoj drugarici

U to ime pripremili smo neke lepe čestitke za rodjendan drugu i drugarici. Najbolje i najlepse poruke za drugaricu za njen rodjendan, ali i sve druge prilike i neprilike kada zelite da podijelite sa drugaricom i radost i bol jer drugarice treba da su tu jedna za drugu, ne samo u sreci vec i u bolu kada se pokaze ko su ti pravi prijatelji. Zato je dnevno svetlo idealno za dobru fotku. . Volim te jer me pomalo izazivaš da proveriš da li sam ljubomorna-an 62. Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.

Next

SMS poruke za najbolju drugaricu

Stihovi o najboljoj drugarici

Volim te i jer se naljutiš zbog sitnice 63. Znam da cemo se jednog dana morati rastati ma koliko god to bilo bolno takav je zivot. Najviše volim što si prijateljica moja, još više što sam i ja tvoja! Mladost prolazi kao u letu, ova poruka je za najslađu osobu na svetu! Ti si najbolja od svih, srećan rođendan! Vidiš onu zvezdu što na nebu sja to ti je jedno mesto gde smo se upoznale ti i ja. Želim ti da danas zaboraviš na sve što je prošlo, i da zajedno učestvujemo u lepim trenucima koji te očekuju u budućnosti! Srećan ti najdivniji dan, neka je tvoja sreća upola velika koliko moja što tebe imam, i biću zadovoljna takvim rezultatom moje poruke koju ti sada šaljem! Draga prijateljice, pišem ti sporo jer znam da ti sporo čitaš! Volim te jer me činiš srećnim-om 25. Ima jedan cvet, al' mu ne znam ime, mislim da se zove Ne Zaboravi Me. Da budem iskrena, nisam očekivala da ćeš postati osoba koju ću zvati najboljom prijateljicom i sestrom.

Next

Mojoj najboljoj prijateljici, ne zaboravi da si jedna od milijun

Stihovi o najboljoj drugarici

Bez sumnje: nije teško umreti za prijatelja kao što je teško naići na prijatelja koji bi zaslužio da čovek za njega umre! Podeliću sa tobom sve bolesti i sva zdravlja. Mogu me ostaviti svi, ja znam da me nećeš ostaviti ti. Imam malo prijatelja i malo njih imaju mene. Volim te jer si poseban-na za mene i izdvajaš se od drugih momaka-devojaka 10. Volim te jer se kraj tebe osećam sigurno 35.

Next

Rodjendanske čestitke za najbolju drugaricu

Stihovi o najboljoj drugarici

I kad ti bude najteže, budi jaka i ne plači, ne zaboravi da u životu pobede samo najjači. To što sam ja našla jednu takvu prijateljicu, neka ti kaže koliko sam srećna i bez ijedne reči, i toliku ti sreću želim u nastavku tvog životnog putovanja! Korinćanima Poslanica: 1: 2 Blagodat vam i mir od Boga Oca našega i Gospoda Isusa Hrista. Volim te jer me slušaš dok govorim 5. Kada raznim i duhovnim putem cujete,na primer : osudi tu i tu osobu,a vi umesto da osudite,vi recite pomiluj,ili smiluj se na tu i tu osobu,pa tako ni vi necete biti osudjeni,i bice te u Bozijem miru i milosti,a ono sto treba da bude osudjeno,osudice Bog. Volim te jer imaš najlepše usne, najlepši osmeh i najlepše oči na svetu 28. Sjećam se trenutka u kojem smo postale najbolje prijateljice u osmom razredu. Ova moja čestitka donosi zaraznu sreću i najbolje raspoloženje! Jednom kad odes daleko, pozelecu ti srecu, a dane prijateljstva nikad zaboraviti necu.

Next