Severina biografija. ☆ Severina

Severina Vučković biografija

Severina biografija

The tour started in Rijeka in March 2013 and continued in Belgrade in front of 25,000 people , Zagreb in front of 22,000 people , Sarajevo in front of 15,000 people , Ljubljana in front of 15,000 people and her native Split in fornt of 15,000 people. Pesme su uradili Filip Miletić i Miloš Roganović. Rođena je i odrasla u. Nadolazeći, dvanaesti studijski album 2017. Foto: Andrej Kreutz Tuga zbog gubitka bližnjih Gospođa Kojić u mladosti je ostala bez oca, od kojeg je, kaže njezina majka Ana, Severina naslijedila karakter i izgled.

Next

Severina (singer)

Severina biografija

Na njemu preovladava rok zvuk koji se razlikuje od svega što je do tada radila. Iste godine, u , objavljuje novi studijski album u izdanju diskografske kuće. The song was composed by and written by. The whole album was inspired by rock sounds and was both critically and publicly acclaimed. Ovaj članak ili neka od njegovih sekcija nije dovoljno potkrijepljena literatura, web-stranice ili drugi izvori. The album served as her breakthrough to the national platform. Severina je u više navrata izjavila da bi ponovo volela da se ostvari kao majka, a sa suprugom uveliko razmišlja o imenu.

Next

Severina Kojić (ranije Vučković) Biografija

Severina biografija

Album je u Hrvatskog prodat u 13. Odmah sam joj sugerirala da pokuša s djetetom doći do obližnjeg restorana. Severina je potiče iz radničke porodice zbog čega nije verovala da će postati poznata, ali njen talenat je ipak došao do izražaja. Sada, kada se desilo to što se desilo, trudi se da ne misli o tome i fokusirana je na posao. Započela je turneju kojom je obuhvatila sve zemlje regiona.

Next

Severina

Severina biografija

Nepoznati muškarci danima su pratili Severinina sina, kojeg je u parku, dok se dječak bezbrižno igrao, čuvala dadilja. Stvar je otišla predaleko pa će o starateljstvu nad detetom odlučivati sud. . Pomozite Wikipediji tako što ćete navesti validne izvore putem te nakon toga možete ukloniti ovaj šablon. Godine bila je zaručena za poduzetnika Srećka Vargeka, međutim godine raskinuli su zaruke.

Next

Severina Vučković

Severina biografija

Osmi album Pogled ispod obrva izdaje 2001. Iako je Igor 15 godina mlađi od Severine, to im nimalo nije smetalo da se krajem godine venčaju. Pjevačica je veoma aktivna na društvenim mrežama gdje sa svojim obožavateljima svakodnevno dijeli trenutke iz privatnog života. Dalmatinka, Trava zelena, Moja stvar i Djevojka sa sela 1993. Pojavljuje se i u filmu u ulozi Frančeske Gambini de la Norde. Up to this day the song has been viewed more than 90 million times becoming the second-most viewed song on the Balkans. Krajem godine se rastala sa Milanom zbog, kako kaže, nepomirljivih razlika i karaktera.

Next

☆ Severina

Severina biografija

Ne razgovara sa sestrom I pjevačica se borila sa zdravstvenim problemima, pa je 2006. This was her first bigger project and public appearance after the sex-tape scandal which occurred in 2003. Redatelju je iznenada u proljeće prošle godine na kazališnoj probi u Skoplju otkazalo srce. U početku nisu mnogo komentarisali na tu temu, ali kasnije su počeli da iznose prljav veš u javnost. Međutim, zbog kritičkih novinskih napisa o njezinoj pjesmi, ali i istupa kolege , koji je optužio organizatore za protežiranje Severine, ona je odustala od nastupa.

Next

☆ Severina

Severina biografija

Potpuno je razmažena, obična žena koja čeka dete. Milan Popović je propustio Aleksandrov prvi korak, rast prvog zubića, propustio je pola života - ispričala je Splićanka Zoranu Šprajcu. Do sad je objavila jedanaest studijskih albuma, a trenutno radi na dvanaestom. The graphic nature of the video and the fact that Lučić was married when the tape was filmed shocked the public. Album je prodat u 30. Žao mi je ako je to shvatila kao psihičko zlostavljanje, nadam se da će to proći i da ćemo uspostaviti normalnu komunikaciju - rekao je Popović.

Next

Severina (singer)

Severina biografija

To kako se majka osjećala i kako je proživljavala te situacije, to je samo ono kako ona to pamti. Zbog klevete se Popović spori na zagrebačkom Kaznenom sudu sa Severininim menadžerom Tomislavom Petrovićem. To se nije dopalo Zrinku Tutiću zbog čega nije hteo da se potpiše kao produsent. Međutim, zaruke su ipak prekinuli nakon tri godine veze. The album is scheduled for release by the end of 2018. Album je prodat u 50.

Next