Serija online sa prevodom revenge. Revenge Sezona 1 Online Sa Prevodom HD

Filmovi sa prevodom Online

Serija online sa prevodom revenge

Serija će se baviti prvim vampirskim ratom, od divljih ubojstava tek postalih vampira, preko ozbiljnih sukoba između vampirskih terorističkih ćelija, ali i mirnim frakcijama u sredini. Serija ima 3 sezone i ukupno 79 epizoda koje u proseku traju po 90 minuta. Priča počinje kada tu dođe mlada i privlačna Emily Thorne. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. .

Next

Strane serije sa prevodom, Indijske serije, Turske serije

Serija online sa prevodom revenge

To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www. Upoznavanje sa novim komšilukom i sticanje novih prijateljstava protiče u najboljem redu, sve dok se ne desi nešto čudno. Ali kada počne nadoknađivati prošlost, njezino se srce nađe u unakrsnoj vatri. Uzivajte uz vasu omiljenu seriju na portalu Navidiku. Emily Thorne Emily VanCamp pridošlica je u Hamptonsu. Emily je tu, tu je i osveta. Svaka je društveni događaj sada pomno planiran dio osvete za njezine zaklete neprijatelje čiji će životi biti uništeni.

Next

Revenge (2017) sa prevodom

Serija online sa prevodom revenge

Nedostajali su vam vampiri i glumac Ian Somerhalder? Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. Nakon što misteriozna bolest transformira ljude u vampire, dr. To je mesto gde je njena porodica uništena i gde je izgubila svoju reputaciju. . U Srbiji su strane serije popularne relativno od skora, jer su do devedesetih godina one uglavnom bile nedostupne i ljudi su do tada uzivali u domacim serijama.

Next

Revenge Sezona 1 Online Sa Prevodom HD

Serija online sa prevodom revenge

Uslovi korišćenja i autorska prava Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. V-Wars je originalna Netflixova produkcija, koja je bazirana na stripu Jonathana Maberryja. Uporedo sa ovim modelom stranih serija popularno nazvanih sapunice, danas je medju mladima popularan veliki broj serija koje se bave nekom od njima zanimljivijih stvari, poput carobnjastva, kriminala, seksa, humora, novca i raznih drugih tematika koje nam uz strane serije stizu iz Holivuda. Kapetan Marvel Priča Kapetanice Marvel prati razvoj Carol Denvers u jednu od najmoćnijih heroina Marvelovog filmskog svijeta u trenutku kad se Zemlja nalazi usred galaktičkog rata između dvije rase vanzemaljaca. Smještena u 1990-ima Kapetanica Marvel potpuno je nova avantura koja nam otkriva prethodno neviđeni dio prošlosti Marvelovog filmskog svijeta. Ali, ovaj put, jedan od njih došao je sa svojom mladom ljubavnicom, iznimno seksi Lolitom, koja brzo potiče požudu ostalih.

Next

Revenge (2017) sa prevodom

Serija online sa prevodom revenge

U paklu pustinje, mlada devojka ostavljena da umre, vraća se u život. To je način da prevaziđu svakodnevni stres na poslu i dokažu svoju muškost. . Emily više nikada nije vidjela svog oca te je provela djetinjstvo puno bijesa, osjećaja gubitka i izdaje. Luther Swann je sada u sukobu sa svojim najboljim prijateljem, koji je postao moćni vođa vampira.

Next

Filmovi sa prevodom Online

Serija online sa prevodom revenge

Tri bogata privrednika iz srećnih porodica, okupljaju se na godišnjem lovu, u pustinji. Tako se plen pretvara u lovca i počinje nemilosrdna potera. Emilyn je cilj nepokolebljiv, a njezin oštri um uvijek je pet koraka ispred. No imućan, ekskluzivni svijet u koji je ušla vezan je za njezinu mračnu obiteljsku prošlost, a Emily Thorne sve je samo ne ono za što se izdaje. Emily Thorne ipak nije nova osoba u Hemptonima, to je njen stari komšiluk. Nijedan video snimak koji se može videti na www. Kad joj je bilo samo devet godina, njezinu je ocu susjed kojem je vjerovao podmetnuo užasan zločin, a osuđen je na doživotni zatvor.

Next

Filmovi sa prevodom Online

Serija online sa prevodom revenge

Dobrodošli na mesto gde je osveta najhladnija. Nakon velikih uspeha i popularnosti koje su kod nas ostvarile strane serije poreklom iz Meksika, stvari su se vremenom menjale, pa su tako jedno vreme bile popularne strane serije iz regiona, pa potom strane serije iz Turske a danas su sve popularnije i one strane serije poreklom iz Indije. Revenge Osveta 44min 2011 Dobro došli u Hemptone, mesto gde samo privilegovani žive, ali osmesi kriju velike tajne. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali. Bez obzira koje strane serije i zanr vi preferirate, u kategoriji strane serije sa prevodom bi se trebali pronaci i strane serije po vasem ukusu.

Next