Sæd i kussen. Sæd i fissen

Sprøjt i fissen: 549,490 videoer. Gratis Porno @ HQ Hole

Sæd i kussen

Ikke bare hadde vi daglige samleier. Mange af Pers kollegaer havde nemlig sommerferie, så Per måtte arbejde lidt ekstra, inden han selv kunne gå på ferie et par uger senere. Hans tunge legede med de stive brystvorter, og ind i mellem fik de et lille nap med tænderne. Hun måtte bare smage sin søns pik. Hun havde længe fantaseret om sin søn, som hun havde set vokse fra en lille uskyldig dreng til en flot ung mand. Til sidst blev det for meget, og Thomas måtte smutte indenfor og køle af.

Next

Sprøjt i fissen

Sæd i kussen

Men det er vores lille hemmelighed. Han vendte og drejede sig, men intet hjalp. Og nettopp fordi det sexuelle er så godt for mor og sønn! Du skal ikke holde noe tilbake. Pludselig hørte han en stemme bag sig. Det gjorde meg da så glad å få uttykke meg til mor og si, det var så godt å ha pikken dypt inne i henne! Så det meste af dagen var det kun Thomas og Helle der var hjemme. Han havde ikke regnet med at han skulle have mere en ét blowjob, men han havde igen anelse om, hvor meget hans mor ville have ham. Hun begynde at stønne, og lyden af hendes våde fisse fik Thomas helt op i det røde felt.

Next

Sprøjt i fissen: 549,490 videoer

Sæd i kussen

Så følte jeg at jeg hadde fått opleve livets største glede, da mor og jeg kysset varmt etter fullbyrdelsen og mor smilte varmt opp mot meg og sa jeg hadde gitt henne alt det hun trengte for å bli tilfredsstilt. Thomas blev på et øjeblik hamrende liderlig, og hans pik blev lynhurtigt stiv. Thomas satte sig i senge op ad vægen med en pude i ryggen. Det var helt vanvittig godt og da jeg i intens nytelser jokket pikken dypt inn i mors varme fisse! Vi var helt alene og mor følte det var trygt at ingen ville forstyrre oss. Minnes alt så nært og godt, selv om det hente for mange år siden! Mor tok imot med plutselige, intense spasmer i fissen og hele sitt underliv,Mor gispet, stønnet og hun strammet fissen så godt omkrinhg min spøyjtende pik og hun så opp i mitt lystige blikk og Stønnet opp mot meg: Så mye sperm du gir meg du gjør meg så glad når du har så mye sperm til din mor! Så deilig og godt det var å kneppe min mor og få nyte hun strammet fissen godt omkrig min harde pik! Thomas sad forundret tilbage i senge, og smilte ved tanken om alle de gang han skulle kneppe sin mor.

Next

Sperm i kussen

Sæd i kussen

Mor forsto det ble så godt og deilig for meg å få kneppe henne! Det som etter hvert ble daglige samleier og mye annen deilig sex, mye oralsex, slikket og sugde på hverandre, Mor tok min sperm i munden mer enn engang! Fra jeg var 17 og kelt til jeg var 25 år var jeg min mors lykkelige elsker. Det var sommer, og en varmebølge var for alvor ved at få fat i det danske sommerland. Hun preset begge hander mot baken min da jeg med dirrende pik sprøjtet min sæd vilt ind i mors varme fisse! Hele tiden pillet mor min stive pik. Helle nød sin søns behandling, og hun tog en hånd fra vægen og begynde at lege med sin fisse. Thomas´ bror, Martin, havde også sommerferie, men var taget i sommerhus med nogle kammerater. Hej Anonym Jeg er meget i tvivl om præcis hvad det er du spørger om, så jeg kan ikke rigtig give dig et godt svar.

Next

Mor og søns sommerferiehemmelighed

Sæd i kussen

Thomas kunne ikke klare mere, og en orgasme spredte sig i hele kroppen. Det begyndte at knibe med pladsen, og Thomas forsøgte at få hans pik til at ligge ordenligt. Mellom mange varme kyss etter mor visste hun var gravid med barn. Hun satte sig på hug foran Thomas, og skulle til at tage underbukserne af ham. Hun slikkede lidt på pikhovedet, inden hun tog hele pikken i munde og begynde at sutte den ganske grundigt. Hun red ham hårdere og hårdere og hurtigere og hurtigere. Thomas havde tit fantaseret om sin mor og kunne slet ikke forstå, hvad det var der forgik.

Next

Sperm i fisse sex videoer i høj kvalitet

Sæd i kussen

Det samme kunne man ikke sige om hans far, Per. Thomas var gået ind på sit værelse, og prøvede på at tænke på alt andet end hans mors fisse, så hans ophidselse kunne aftage. Som 17-18 åring visste jeg godt, hva som kunne skje da det var så deilig og godt å la min sæd gå dypt inne i min mors varme fisse og hun tok jo imot mee sterke spasmer i underlivet! Helle kunne på ingen måde fjerne hovedet fra Thomas´ faste greb, hvilket hun overhovedet heller ikke havde nogen planer om. Jeg kjælte på mors hårete, varme, hårete fisse. De blev hurtigt stive, og Thomas begynde at sutte på sin mors bryster. Da mor spurte meg om jeg ville gjøre det mer og ofte med henne! Vi visste begge, hva vi ville og hva vi gjorde da jeg kneppet min mor første gangen.

Next

Sperm i fisse sex videoer i høj kvalitet

Sæd i kussen

Thomas tog et fast greb om Helles hofter og fulgte hendes rytme. Det gav et sæt i Thomas, at mærke hans mor tunge og læber på sin pik. Jeg var da nesten 18 år og var usikker. Det beste i mitt eget sexliv har vært å få og ha sex med min egen mor. Og det bedste af det hele var, at han bare kunne blive ved med at stirre uden at blive opdaget. Af ren og skær forskrækkelse vendte Thomas sig om, uden at tænke over bulen i hans underbukser, som på ingen måde var blevet mindre.

Next