Minicruise oslo gavekort. GoDream gavekort

Minicruise til Oslo for 2

Minicruise oslo gavekort

En super gaveidé for to: Valentinsdag, årsdag, bryllupsdag, sølvbryllupsdag, venninnetur. Det er altså det helt rette til enhver. Om bord er tid til afslapning og nydelse, inden I kan opleve Oslo. Alle skibets kahytter er velindrettede og har eget badeværelse. Hvis familiens hund skal med på turen.

Next

Go Dream Minicruise til Oslo

Minicruise oslo gavekort

Der nyder at sejle og som holder af udforske storbyer. I Oslo har I en dag før båden sejler igen, og I kan for eksempel bruge lejligheden til at besøge Edvard Munch-museet, få noget lækkert at spise, se Holmenkollen eller bare gå en tur i den spændende hovedstad. Det er en by med en utroligt spændende historie, så der er noget for enhver. Naturligvis må man regne med at prisen stiger betydeligt, hvis man vil have en masse ekstra. Dans er der også mulighed for, så hvis det trækker i en, så skal man endelig tage et smut forbi en af natklubberne. Under overfarten kan du dra på restaurantbesøk, nyte et glass i skipets vinbar, handle taxfree-varer og bli underholdt av live musikk. I København har du ca.

Next

Minicruise Til Oslo ⇒ Bestil Billetter / Gavekort

Minicruise oslo gavekort

Uansett hvilken tid på året du besøker København vil du kunne oppleve de koselige gatene, vennlige menneskene og den gode maten — alt det som gjør København til en av nordmenns mest populære reisemål. . Mulighederne er mange og hvis man har lyst, kan man mod et gebyr nyde alle de tilgængelige wellnessfaciliteter. Men man får også en hel dag i Norges hovedstad, der byder på alt fra lækre restauranter til spændende museer. Dette er opplevelsen for deg som ønsker en perfekt kombinasjon av hygge, avslapping og spennende opplevelser i en av Europas mest fascinerende storbyer. Man træder simpelthen ombord på et flydende hotel, der byder på alle de moderne bekvemmeligheder, som man forventer.

Next

Go Dream Minicruise til Oslo

Minicruise oslo gavekort

Man kan også være en kahyt hvor man må medbringe dyr. Det er en unik oplevelse at tage på cruise og se, hvordan ens udsigt er ændret når man vågner om morgenen. Skulle det dog være en anden form for forkælelse man er interesseret i, så skibet også udstyret med en velindrettet wellnessafdeling. Hvis man gerne vil have en havudsigt, så skal man betale lidt ekstra, men det er ikke meget. Om bord på færgen kan I vælge mellem pizza-, buffet-, steak- og international restaurant, tage på vinbar, drikke en kop kaffe i caféen, besøge Bobble Zones pool, jacuzzi og sauna, shoppe toldfrit i Sea Shop eller gå på natklub — blandt mange andre muligheder. Ikke alene får man den herlige sejltur. På Københavnbåten kan du senke skuldrene og nyte rolige kvelder i maritime omgivelser, og neste morgen våkner du i en helt annen by! Så tag på minicruise til Oslo og få en oplevelse, som i aldrig glemmer.

Next

DFDS

Minicruise oslo gavekort

Cruiser I med, vil I nyde afslapning og frisk havluft undervejs og være et nyt sted, når I vågner. I får ro og tid til at nyde hinandens selskab og ikke mindste den friske luft, som man kun finder ude på det åbne hav. Der er med andre ord masser af muligheder for at forkæle ens smagsløg. Selvom turen blot går til Oslo, så er det stadig en herlig fornemmelse. Man skal altså ikke stå i kø på gangen for at komme på toilettet og man kan bade når det passer en. Så hvorfor ikke prøve en tur til Oslo? Derudover er der rigeligt med desserter og meget mere. Så snart man når destinationen får man en hel dag i Norges hovedstad, hvor man kan få en masse herlige kulturelle og kulinariske oplevelser.

Next

MiniCruise til København for 2 personer

Minicruise oslo gavekort

København er en by full av liv, gode shoppingmuligheter, kafeer, spisesteder og kultur. Få en opfriskende ferie væk fra det hele. At man har muligheden for at få en komfortabel kahyt, hvis man har børn med på turen. Er det shopping man elsker, så kan man naturligvis også få stillet den lyst. Der er en masse faciliteter for både børn og voksne, så uanset om det er en romantisk tur eller en familietur, vil man kunne finde noget alle kan lide. Du kan reise i periodene 1.

Next

Go Dream Minicruise til Oslo

Minicruise oslo gavekort

Et Oslo Cruise er en perfekt måde at forkæle dig selv og en du holder af på. Der er naturligvis også et antal barer, hvor man kan gå hen og nyde en øl eller en kold drink. Tag et dyp i jacuzzien eller kom ud på soldækket og nyd vejret. Der er også en række kahytter til hele familien, hvor der er flere senge og plads til alle. Skibet byder på en masse forskellige kulinariske og interessant oplevelser, så man kommer i hvert fald ikke til at kede sig.

Next

GoDream gavekort

Minicruise oslo gavekort

Et minicruise Oslo gavekort er en oplagt til en, der trænger til at komme lidt væk hjemmefra. Det er måde at komme lidt væk på, uden at det koster en mindre formue. Der er masser af lækre muligheder for at tilpasse et minicruise til Oslo som man gerne vil det, og det gælder naturligvis også når kommer til kahytter. Selvom det blot er et minicruise, så behøver i ikke mangle noget og der er masser af muligheder for at shoppe, spise lækker mad og ikke mindst slappe af. Man kan rejse i perioden 1. Kort sagt er Oslo altid et besøg værd, så kombineret med et mini cruise er det den perfekte oplevelse. Forkæl kæresten og dig selv med en miniferie, hvor I kan nyde hinanden, freden og den friske havluft.

Next