Ljubavne poruka za laku noc. Poruke za laku noć

Najljepše ljubavne sms poruke za laku noć

Ljubavne poruka za laku noc

Volim Te sada, volecu Te sutra, volim Te uvek ma koliko bila ljuta! Sanjaj noćas ako sklopiš oči, moje su budne i ove noći. Milion želja ka tebi hita moja se duša noćas pita šta da ti iskreno poželim kako samoću da podelim ovih nekoliko nežnih reči niko ne može da spreči… Laku noć ljubavi! Kad se spusti noć i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrčini poljubac ti šaljem svoj. Opijena mirisom bagrema stihove smišljam a nebo oluju sluti, kao da se na mene ljuti. . . Ljubit cu te netno dok polako bides odlazila prekrasnom stazom snova.

Next

Poruke za laku noc prijateljske

Ljubavne poruka za laku noc

. A kad svane sešće ti na rame i čuvati od sveg ružnog što donosi dan. Noć je doba dana u kojem se prepuštamo mašti i sanjarenju, noć je kao stvorena da budemo iskreni prema sebi i razmišljamo o onome što volimo. Poljubi me i budi tu, da sklopim oci na tvom toplom ramenu, poljubi me nek srce lupa kao da je prvi put, ostani me cuvati kada zaspu andeli, i kada umrem nastavicu živeti. Kad se ponoc spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomorcini poljubac ti saljem svoj. I sto god kazu, ti znas da cu ja uvek ziveti samo za nas. Da sam tihi povetarac i da imam takvu moc, sletio bih na tvoj prozor da ti pozelim nalepsu laku noc.

Next

SMS ljubavne poruke i stihovi za laku noć

Ljubavne poruka za laku noc

Ali ipak treba da znaš, da mi je život uz tebe san, dok te posmatram kako mirno spavaš, opuštena u mom zagrljaju i sigurna da te čuvam, i da te volim kao nikoga i nikada što nisam pre tebe. Zato mi te glupe reči noćas odzvanjaju kao sirena broda koji tone a ja nemam ni čamac ni pojas za spasavanje. . Kad nisi tu kraj mene da znas da me bolis i nocas ja cu da te cuvam dok spavas i ljubim tamo gdje najvise volis dok sanjas. Kad se spusi noc i prekrije prozor tvoj, po nebejskoj pomracini ti šaljem poljubac svoj! Neka ti jutro tiho pride, kad mesec sa neba side! Kad sklopiš oci svoje ja cu doci zlato moje, da Te ljubim, da Te mazim i cele noci na Te pazim, da te cuvam od svih zala jer te volim sreco moja mala.

Next

Ljubavne poruke za laku noć

Ljubavne poruka za laku noc

Evo pristajem na sve rasteraću nemirne sne i oblake sa zapada i ludilo ovog grada nikam nedam da ti sansruši dok je ove ljubavi u duši Laku noć, čuvam te ja! Pa nije ni čudošto se njegovi stihovi danas rado citiraju i u ogromnoj meri dele po društvenim mrežama. Svitanje bez tebe puna su praznine kad oblaci pisu tvoje ime, a kasnu noc kad grad utone u san ja cu samo zbog tebe cekati novi dan… Da sam tihi povetarac i da imam takvu moc, sletio bih na tvoj prozor da ti pozelim nalepsu laku noc. Moju ljubav prema tebi opisao Tolstoj ne bi. Ponekad ne radim ništa, samo sjedim i gledam oblake, zamislim Tvoje usne i cujem Tvoje korake. Da te cuvam od svih zala, jer te volim sreco moja mala! Sanjaj o lijepoj zvjezdanoj noci, a ja cu sanjat tvoje medene oci.

Next

Poruke za laku noc prijateljske

Ljubavne poruka za laku noc

. A kad svane sešce ti na rame i cuvati od sveg ružnog što donosi dan. . . Doci cu u tvoje snove, nezno te poljubiti i sanjati pored tebe. Dopusti da te poljupcima uspavam… Dopustićeš mi da ti kažem koliko te volim! Naše prijateljstvo je isprepletano najnežnijim osećanjima, naš prijateljski odnos je nešto najlepše što sam ikada doživeo. Voljela bi da si tu ove noci tako trebas mi kao more mornaru nemam skim nadu djeliti, djeliti i sacvati.

Next

SMS poruke za laku noć

Ljubavne poruka za laku noc

Evo već jutro se prikrada vraćam se umoran iz grada ova noć je toliko čudna znam da si i ti budna ništa ti neću poželeti već ću te u snu voleti Laku noć Ljubavi! Mjesece uspavaj me dodirom ove noci, želim zauvijek sklopit vlažne oci, pošalji mi zvjezdu neka me u san otprati zamoli mog tigrica da mi ljubav uzvrati. Šta želite napisati u poruci za vjenčanje vase sestre od tetke? Tako gust i tako pust. Kad andeli postanu zli, kad okeani presuše svi, kad mesec prestane iz tame sjati tad ću i ja tebe ljubavi prestati voleti, laku noć moj andjele! Jedina moja volim te ja! Ti si mi dala da ti u oci zaronim, ti si me zvala da u njima dušu otvorim. Uvek si pronalazio vremena za mene i zbog toga i jesi najbolji čovek na svetu, na svaki način ću se truditi da ti nadoknadim za sve to. Laku noc ljubavi… Kad se ponoc spusti i prekrije prozor Tvoj, po nebeskoj pomrcini poljubac Ti šaljem svoj. Jedan poljubac na lice tvoje, lepo spavaj sunce moje, i jos jedan na usta tvoja, lepo spavaj, ljubavi moja i na kraju na vrat tvoj, laku noc andjele moj! Prizivam nemir kao bura koja moru preti. Docicu ti nocas u san, na obraz cu ti staviti dlan, nezno cu te milovati po licu, necu pustiti suzu izdajicu, poljubicu te u snene oci pa tiho nestati u noc.

Next

Najlepše ljubavne poruke za laku noć

Ljubavne poruka za laku noc

To je moje srce koje se popelo u visinu da vidi tvoj osmeh. Prijatelju moj, želim ti laku noć! Nocu kad legnem u krevet, zatvorim oci i pomislim na tebe… povraca mi se Ako spavas, probudi se. I sto god kazu, ti znas da cu ja uvek ziveti samo za nas. Uživajte u ljubavi sa svojom devojkom i pošaljite. Večeras ću kao mesečev zrak, stići do tebe tiho kroz mrak, staviti poljubac na obraz tvoj, lepo mi spavaj anđele moj. Ni sve zvijezde svijeta ti ne bi mogao prebrojati,a tek tada ces shvatiti kako ce te moje srce iskreno voljeti! Volim te i danas i tako ce uvijek biti. Nocas za tebe stihove pisem, nocas za tebe zvezde brojim, dopusti da te poljupcem uspavam dopusti da ti kazem koliko te volim.

Next

SMS poruke za laku noć

Ljubavne poruka za laku noc

Bio bih suza kad plačeš, osmeh kad se smeješ samo da sam uz tebe, da te vidim, da te ljubim. Ti si osoba koja je puna optimizma i kraj tebe je nemoguće biti tužan i razočaran. Ako si budan javi se. U noci tihoj, zvijezdanoj, lijepo sanjaj andjele moj. Trazicu od zvezda da ti snove ulepsaju trazicu od meseca da te miluje,gleda kad ne mogu ja trazicu od boga jednoga andjela samo za sebe trazicu tebe. . Laku noc moja zvezdo jutarnja, moja pticice cvrkutava! Oseti kako su tvoji snovi blizu tebe, oseti kako se u trenutku ispunjavaju sve tvoje želje.

Next