Linn ahlborg broestbilder. Linn Ahlborg varnar sina följare för populära hudvårdsmärket

Linn Ahlborg

Linn ahlborg broestbilder

Och du vet inte ens hur många som var på festen, och det som fanns mycket av var cider o öl aka 4,5, så det är nog värre att gå mot röd gubbe: 60 - Isabelle 2017-09-12 50 haha vad menar du? Tipsa oss Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Sen är det någon som printscreenat, tror inte Linn själv är jäteglad över detta. Kan ju bero på att jag var så peppad, mycket möjligt att det blir segare på vägen hem sen liksom. Lever ju förfan ibland inte ens på samma dag som er där hemma pga tidsskillnaden. Hon berättar då att det ägde rum under hennes 18-årsfest hon hade i slutet av förra året. .

Next

Linn Ahlborg om hemska upplevelsen: i duschen och

Linn ahlborg broestbilder

Linn hade laddat upp huset med massvis med cider, öl, drinkar och så vidare. För övrigt drack dom bland annat cube, som är femprocentig. När Linn duschat klart märkte hon att dörren till duschen inte gick att öppna. Sitter ni på några lifehacks inför en sån här långflygning så feel free att dela med er. Vårt första stopp var Sydney. Men för att detta ska bli verklighet krävs större intäkter. Det hela såg ut att bli en lyckad fest, och enligt Linn var det en av de roligaste kvällarna hon haft.

Next

Linn Ahlborg

Linn ahlborg broestbilder

Det har på senare tid blivit allt svårare att finansiera verksamheten enbart genom annonsintäkter. Jag får mycket frågor om var man kan hitta snygga jeans, boots och väskor så i det här inlägget tänkte jag tipsa er om just det! Hoppas ni mår bra idag? Hennes mest hängivna fans måste nog tillhöra den mest hjärndöda skaran av människor som vårt land har avlat fram. Hur snygga är inte bootsen högst upp till vänster? Jag har även blandat in lite budget-alternativ i alla collagen. Men vadå jag kommer väl att svälla upp som en ballong annars. Vi skulle först äta på Lammet och Grisen som tydligen var världens mysigaste restaurang förut men som tyvärr har blivit värsta jippot med buffé. Samtidigt så har vi mängder av idéer.

Next

Linn Ahlborg NAKEN?

Linn ahlborg broestbilder

Och det var mycket mer som vi hade tänkt oss! Alltså är typ lite pirrig. Men då skulle jag stå där naken. Hon har säkerligen skickat bilder i förtroende på snapchat, där bilder inte sparas utan försvinner. Som vi alla minns blev de ju kaos på de flesta hemmafester man anordnade i tonåren. Den här klickade jag också hem igår.

Next

Linn Ahlborg avslöjar vad som egentligen hände på hennes fest

Linn ahlborg broestbilder

När vi kom dit fick vi nästan lite Finlandsfärja-vibbar så vi tog ett snabbt beslut och lyckades få det sista bordet för kvällen på mysiga Gammelgården istället. Det är ändå bara februari. Var ju så längesen jag gjorde ett sånt här basic inlägg där jag bara tipsar om massa feta plagg. Samtidigt som vi alla här inne tycker det är jävligt nice, och hoppas på mer Inte så att hon publicerat de själv och visar sig på internet? Denna goding bar jag på nyår. Under resan passade hon på att spela in en vlogg där hennes fans får följa med henne under dagen. Eller jag har ju så klart hoppats men man kan aldrig veta. Men den slutade inte riktigt som hon tänkt sig.

Next

Linn Ahlborg

Linn ahlborg broestbilder

Därför har jag gjort en liten kod! Dock har jag inte blivit tillräckligt gammal så jag uppskattar att bara stå och kolla på en byggnad i timmar sådär. Sen är det någon som printscreenat, tror inte Linn själv är jäteglad över detta. Man dör ju tydligen av exakt allt där så jag ska bunkra upp. Och när vi kom fram till Storfjällsgraven ni måste åka dit, antingen med hundspann, skoter eller längd, så vackert! Jag känner verkligen att jag har världens två roligaste jobb! Vi tror att vi skulle kunna bli så enormt mycket bättre. Snacka om att jag fick nypa mig själv i armen när jag fick se hur mycket de älskar produkterna! Jag ska liksom flyga i över 24h så något av ovan kommer att ske. Där berättar jag mer om hur jag tänker kring uppstarten av ett företag som , lite influencer marketing och annat intressant.

Next