Hund til norge. Kjøpe hund

Sådan rejser du med din hund

Hund til norge

Men det er en selvfølge at man tar hensyn til det lokale ville dyrelivet, og husk å for eksempel holde hunden i bånd, det er påbudt. Vaccinationsdatoen må ikke ligge før datoen for mikrochippens eller tatoveringens anbringelse eller aflæsning. Hvis dyrene ikke opfylder ovenstående betingelser, skal de leve op til kravene om kommerciel indførsel. De andre ruter til Norge eller Sverige tager jo halve og hele dage af ens ferie. Då får du en checklista för vad som gäller för just ditt djur! Løper etter katter og er ikke så glad i å kjøre bil, men godtar det og blir ikke bilsyk.

Next

Reise med hund i Sverige og Danmark.

Hund til norge

Ikke-kommerciel flytning af hunde kan foregå op til 5 dage før eller efter ejerens rejse. Hvis du skal rejse med mere end fem dyr af arterne hunde, katte og fritter Det maksimale antal dyr af arterne hunde, katte og fritter, som må ledsage ejeren eller en bemyndiget person under en enkelt flytning, må ikke overstige 5 dyr tilsammen. Før du tar med deg hunden din på reise, er det en hel del du bør tenke på for å forhindre at hunden utsettes for smitte. Den overlever frysing ved minus 20 grader. Desuden må hunden ikke skulle sælges, ligesom ejendomsretten over hunden ikke må skulle overdrages til en anden person.

Next

Sådan rejser du med din hund

Hund til norge

Det er derfor ikke sikkert, at der lovligt at flytte hvalpen i transit igennem disse lande. Desuden må hunden ikke skulle sælges, ligesom ejendomsretten over hunden ikke må skulle overdrages til en anden person. Hej Susanne, Dejligt at du vil videregive dine erfaringer - for det er jo skønt at have hundene med på ferie som du også skriver. En revaccination skal anses for en primær vaccination, hvis den ikke blev givet inden for gyldighedsperioden for den tidligere vaccination. Det betyder, at selvom du kun skal være i Danmark i en kortere periode, men denne periode overskrider 4 uger, så skal din hund registreres i Dansk Hunderegister senest 4 uger efter indførslen til Danmark.

Next

Reise med hund i Sverige og Danmark.

Hund til norge

Du må registrere at du skal innføre hunden minimum 30 dager før hos Distriktsveterinæren i Mysen og Spydeberg P. Livlig hund og noe brultete i hilsesituasjoner. Og selvsagt tenke seg godt om. Hvis dyrene ikke opfylder ovenstående betingelser, skal de leve op til kravene om kommerciel indførsel. Leveres med valpepakke Steffan skriver: Famile ønsker Beagle valp.

Next

Alle hunder som kommer til Norge skal være behandlet mot revens dvergbendelorm

Hund til norge

Det er ikke lenger krav om to vaksiner i grunnvaksinen eller antistofftest hvis hunden er over 3 måneder ved vaksinering. Behandlingene skal gjennomføres som to adskilte behandlinger på to adskilte datoer. Vaccinationens gyldighedsperiode regnes fra det tidspunkt, hvor der er opnået immunitet, hvilket skal være mindst 21 dage efter afslutningen af den af producenten foreskrevne vaccinationsprotokol for den primære vaccination, og løber indtil slutningen af perioden med beskyttende immunitet. Hunden skal ledsage ejeren Ikke-kommerciel flytning af selskabsdyr betyder, at hunden rejser sammen med dens ejer, når ejeren selv rejser, og hvor hunden under flytningen er under ejerens direkte ansvar. Råd givet på denne side må aldrig tages som erstatning for konsultation og behandling hos egen dyrlæge.

Next

Reise med hund i Sverige og Danmark.

Hund til norge

Derfor skal du i rigtig god tid undersøge, hvilke krav du skal opfylde. Der er enkelte hunderacer, du ikke må indføre til Danmark Disse hunderacer må ikke indføres til Danmark: 1 Pitbull terrier 2 Tosa inu 3 Amerikansk staffordshire terrier 4 Fila brasileiro 5 Dogo argentino 6 Amerikansk bulldog 7 Boerboel 8 Kangal 9 Centralasiatisk ovtcharka 10 Kaukasisk ovtcharka 11 Sydrussisk ovtcharka 12 Tornjak 13 Sarplaninac Du må heller ikke indføre hunde, der er er en krydsning af nogle af ovenstående racer. Husk at den kan leve i 10 til 15 år, og noen hunder i enda noen år til. Vi ønsker et aktivt hjem med interesse for friluftsliv, hundesport m. Særligt i Øst- og Sydeuropa og i lande uden for Europa forekommer der alvorlige infektionssygdomme blandt de lokale hunde og især gadehunde, herunder sygdomme, som kan overføres fra dyr til mennesker zoonoser. Ikke-kommerciel flytning af hunde kan foregå op til 5 dage før eller efter ejerens rejse.

Next

Reise med og innførsel av hund, katt og ilder til Norge

Hund til norge

Har et spørsmål ang stafford bull terriere. Og som samtidig forsøker å opprettholde rasestandarden? Det skal bemærkes, at forbuddet mod disse hunderacer ikke omfatter hunde, der alene er i transit gennemrejse i Danmark. Før du bestemmer deg å kjøpe en hund som er til salgs, er det mye du må tenke på. Men altid dejligt at planlægge en ferie i god tid! About the Author Søren Drimer Pejstrup har været dyrlæge i over 10 år og brænder for at hjælpe hunde og katte til et lang og sundt liv. Les mer om å reise med dyr til Sverige på. Hvis en revaccination blev givet inden udløbet af gyldighedsperioden, vil flytningen dog kunne finde sted med det samme, forudsat at de øvrige krav er opfyldt.

Next