Har jo brug for en kæreste. Derfor er Surrugue single

Stéphanie Surrugue om kærligheden

Har jo brug for en kæreste

Du kan skrive til en voksen og få rådgivning i vores brevkasser og chat, dele dine tanker i ung-til-ung, lave billeder eller bare hænge ud. . Om det så bliver med din nuværende kæreste eller en helt tredje, må tiden vise, men at du kommer tryg og glad i havn, er jeg slet ikke i tvivl om. Mine forældre blev skilt da jeg var 8, og min far levede så et skidt liv, hvor han til sidst endte med at drikke sig ihjel. Han må gøre noget for at gøre det godt igen. Jeg kan simpelthen ikke klare konfrontationer, og vil langt hellere glatte ud, end sige min mening højt.

Next

Stéphanie Surrugue om kærligheden

Har jo brug for en kæreste

Nogle gange hjælper det at forestille sig situationen og gøre sig klart, hvilke handlemuligheder, man har. Min nuværende kæreste er slet ikke, hvad jeg plejer at falde for, men jeg elsker det. Det får os til at stramme os op og tage os sammen til at være bedre udgaver af os selv. Og gælden er saneret for en stund. I Cyberhus kan du være dig selv, og har du brug for en voksen, vil vi gerne lytte og prøve at hjælpe. Jeg har min M og jeg skal ikke have andre! Eller er der måske en i ungdomsklubben eller på skolen du synes er interessant? Jeg har ikke brug for en kæreste af sociale hensyn.

Next

Sådan nogen som os har jo brug for en kæreste

Har jo brug for en kæreste

Jeg ved godt, at det er mit eget ansvar at have mit eget sociale liv, men jeg føler også, der burde være et med min kæreste. Han har sagt, at han ikke fortjener mig, og at han ved, at min tillid er lig nul - men han vil kæmpe for at få min tillid igen, og han vil kæmpe for at vise mig, han fortjener mig. Den fører blomsterskaren frem, og rosen rød, så dejlig og sød, den ser du da igen. Måske er din nye kæreste en del af din nye venners vennekreds. Jeg har jo altid et lyttende øre, og en hjælpende hånd. Jeg bliver så trist når jeg ser i skolen at der er nogen der ligger og kysse-nusser og jeg sidder bare der og føler mig helt ensom selvom jeg sidder sammen med mine veninder.

Next

Jeg har brug for et kram :(

Har jo brug for en kæreste

Og så husk, at han nok skal dukke op før eller siden Tak for dine råd! Fordi det er sådan en mande-mand med hår mellem tænderne. Energi og selvværd har disse bud på den gode og den dårlige kæreste: - En af de mange ting, man ofte glemmer, når man er i et parforhold, er, at det ikke kun er vigtigt at føle, at ens kæreste giver en det, man har brug for. Jeg er selv en pige, og derfor kan jeg måske hjælpe dig : hvad skal jeg skrive til den pige jeg kan li'? Så måske er det værd at prioritere på mindst samme niveau som arbejde og træningen. Så tilbage er der kun, at hvis jeg skulle have en kæreste, så skulle det grundlæggende ene og alene være fordi, jeg var vild med ham. For jeg tror på kærlighed, jeg tror på dig og mig Jeg vil gi' dig det bedste jeg har Og ka' vi holde hovedet koldt, og holde hjertet varmt Så er der mer' hvor det kommer fra. Selvom jeg prøvede at være ked at det, så kunne jeg ikke sådan være rigtig ked af det. Gode venskaber kan også være med til, at hjælpe på den ensomhedsfølelse, som man kan blive ramt af, fordi man føler sig, som en del af et fællesskab.

Next

Rasmus Seebach

Har jo brug for en kæreste

Samtidig har mennesker brug for tryghed og selvom en situation er smertefuld, bliver man nogle gange i den længere end det synes rimeligt, fordi den samtidig er tryg og velkendt. Og er han fæl, har du kun spildt en time og prisen på en caffe latte. At se tingene i øjnene, er et stort og væsentligt skridt i forhold til at gøre noget ved dem. Der ingen der diskuterer, Der ingen der udleverer, Hinanden, aller højest lidt sig selv. Derfor havde jeg også kun et par dage og så var jeg okay igen og to tre uger senere mødte jeg så M for første gang og nu har vi været sammen i et halvt år og jeg glæder mig til at have været sammen i et år og flere år ude i fremtiden. Jeg krævede jo bare kærlighed, er det så meget at forlange?! Jeg er bange for, at jeg efterhånden bare afviser fyre, fordi jeg er blevet så vant til det og ikke lader dem komme tæt på — og jeg aldrig vil lade nogen komme tæt på igen meget dramatisk :b.

Next

Sådan er den gode kæreste

Har jo brug for en kæreste

Det kan man sådan set også godt organisere sig ud af. Det synes jeg faktisk er ret irriterende fordi jeg har ikke brug for at mænd skriver til mig. Hav Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda fra Sex And The City som forbilleder og brug deres effektive tilgang til dating. Den er så stille og rolig at man også sagtens kan nå at høre teksten rigtig, og det er jo en vigtig sag, når din tilkommende skal høre hvordan du føler for ham. Right skal være, udvider det ikke alene antallet af mulige mænd at møde, men det hjælper dig også til at få bekræftet hvilke krav på din liste, som du ikke skal gå på kompromis med. Han kommer ind i dit liv på et tidspunkt, og alle dårlige dates indtil da er bare med til at få dig til at huske, præcis hvad det er, du leder efter. M og mig står heller ikke i forhold på facebook, for det betyder ikke så meget.

Next

Jeg har brug for et kram :(

Har jo brug for en kæreste

Men efter tre års forsøg orkede jeg det faktisk ikke længere og begyndte at indstille mig på, at jeg nok skulle være alene resten af livet. Har du gjort op med dig selv, at du er klar, så prøv at gøre lidt a la netdating. Jeg havde aldrig troet, at dette skulle ske for mig. Og hvis du ender med at downloade Tinder, og ikke ved, hvad du skal skrive, så frygt ej. Hvem ved, måske ville det betale sig for dig at dowloade en datingapp? Mange af de problemer, du beskriver, er du ikke alene om. Eller ved du slet ikke, hvad det er du søger? Specielt, at jeg overdriver, det giver mig en følelse af, at det heldigvis!!! Det hjalp mig rigtig meget, da jeg egentlig ikke var klar over, hvad jeg ledte efter og at jeg i virkeligheden opsøgte de forkerte typer i forhold til mine kæreste-ønsker. Det ændrer ikke på, at det er et problem, når man som voksen er så bange for konfrontationer, at man ikke kan sætte sine grænser, og dermed ikke kan få opfyldt sine grundlæggende behov i relation til andre mennesker.

Next