Gala videnovic. Gala Videnović: Zbog hindu religije drugačije gledam stvari

Gala Aleksić

Gala videnovic

Међутим, исте године родила је сина и одлучила да се повуче из шоу бизниса. Пре завршетка средње школе покушала је да упише. Možda bi trebalo da teleportujemo aktuelne zvezde u osamdesete pa da vidimo kako će proći?. Ipak, mnogi je pamte i po reklami za gel za kosu Valera i čuvenoj sentenci Val-val-valera-valera. Uzdam se u genetiku i jogu. . Повремено прихвата улоге у домаћим филмовима и серијама и позајмљује глас у синхронизацији анимираних филмова.

Next

Gala Videnović: Zbog hindu religije drugačije gledam stvari

Gala videnovic

Mislim da ću već ovog septembra imati mnogo posla, ne samo ovde. Moj tata na određeno vreme bio je prvo ostvarenje koje sam snimila. Tu su je primetili mnogi reditelji, pa je 1985. Story: Šta vi mislite o braku, s obzirom na to da ste udati već dve decenije? Beograd nikad nisam napustila - kratko nam je rekla Gala, koja nije bila raspoložena za širu priču jer ne voli da daje intervjue. Budite spremni da se prilagođavate. Zašto vas sada gledamo veoma retko? Након неколико улога у култним филмовима домаће кинематографије, Гали су предвиђали блиставу каријеру, али она је уместо тога готово у потпуности нестала са екрана, када је 1990. Zato ne čudi što je Gala vrlo rano krenula u Dečju glumačku grupu Radio Beograda kod legendarnog Bate Miladinovića.

Next

Gala Videnović Aleksić Biografija

Gala videnovic

Story: Šta mislite, kako se vaš suprug nosio sa činjenicom da je oženjen jednom od najpoželjnijih devojaka tadašnje Jugoslavije? Nameravala je da karijeru nastavi u Holivudu. Mlade kolege su tumačili njene drugare koji su sve do jednog zaljubljeni u nju. У Америци је снимила само један фил. Nepristojnih ponuda je, naravno, bilo, ali i kada sam imala sedamnaest godina rešavala sam ih sa zrelošću i iskustvom odrasle žene. Story: Zašto vam je važno ostvarenje Metla bez drške? Story: Posle duže medijske pauze prošle godine pojavili ste se u spotu Nikole Čuturila za pesmu Sanjam da je bolje.

Next

GALA VIDENOVIĆ: Reditelj me je terao na žestok seks u Balu na vodi

Gala videnovic

Važno je samo da verujete u sebe. Početkom 90-ih je odselila u Ameriku, te se na srpskoj javnoj sceni pojavljuje mnogo ređe. Story: Na koji način se kao majka odnosite prema toj činjenici? Pre nekoliko godina, živeći na Baliju, upoznala sam se sa hindu religijom koja propoveda harmoniju živih i onih koji to više nisu. . Film je izazvao veliku pažnju jer su komunisti prikazani kao negativci. Story: Koliko je bilo teško na vrhuncu karijere reći: E sad je dosta, i okrenuti potpuno novi list? Већ следеће године добила је улогу и на великом екрану.

Next

Gala Aleksić

Gala videnovic

Međutim, vest da će postati majka, promenila je njene prioritete, pa je glumica odlučila da posao stavi u drugi plan. После овог филма уследили су нови позиви, па је већ следеће године снимила чак четири филма. A Moj tata na određeno vreme? Улога Драгане у Метли без дршке била је Галина последња улога пре њеног одласка у Сједињене Америчке Државе. Jedna je od onih glumica koja ne voli mnogo da govori o privatnom životu, te jedna od onih kojima mnogo medijske pažnje ne prija. Ja sam uvek u svetlosti. Udata je za reditelja Vladimira Aleksića s kojim ima sinove Demijana i Pavla. Voljena osoba želi da provodi više vremena pored vas.

Next

Ovako danas izgleda Gala Videnović

Gala videnovic

Kada razmišljate na taj način, drukčije vidite stvari. Гала Алексић има два сина. Moji čuvari rade svoj posao. Stariji je završio studije industrijskog dizajna u Firenci, a mlađi je upravo upisao gimnaziju, uz završenu osnovnu i nižu muzičku školu. . Bila sam prilično mlada, imala sam deset godina.

Next