Fræk sex historie. Erotiske noveller

Godnathistorien: En fræk højtlæsning

Fræk sex historie

Jeg må indrømme, at jeg ikke holdt så længe, som hun. Det korte svar er: sex i alle afskygninger. De fleste af historierne er fantasier og derfor ikke en drejebog eller eksakt beskrivelse af noget der er sket. Jeg havde dog svært ved at koncentrere mig om det, jeg læste, når jeg kunne høre hendes fuglesang inde fra huset. Her har alle mulighed for at score den de vil. Derefter tog han et lår ad gangen og kildede inderlårene op til skødet.

Next

Godnathistorien: En fræk højtlæsning

Fræk sex historie

Jeg elsker, at han har så meget lyst til hende i så lang tid — så er man bare endnu mere spændt da han endelig får lov til at bolle hende synder sammen. Hun fortalte mig om deres ungdom, når vi gik ture sammen. Det er dog helt fint at holde pauser, hvor man trækker hovederne hver til sit og kigger på hinanden. Hun havde ikke noget på under den, så pludselig stod jeg lige foran de mest fantastiske bryster. Hendes hænder lå på hans hofter, men langsomt som kyssene blev mere intense gled de rundt om ryggen og nakken på ham, og hun trak ham ind til sig. Da hun på et tidspunkt rakte mig en tallerken, slog det klik for mig, og jeg toget fast greb om den hånd hun holdt den i. En slags hjemmesæt, men sandt for dyden noget af det mest sexede hjemmetøj, jeg nogensinde havde set.

Next

Sexnoveller og frække historier på support.imploded.com

Fræk sex historie

Foto: Shutterstock Du ved garanteret godt, at det er et totalt no go at have dårlig ånde, når man skal kysse. G, da jeg en dag efter skole blev ringet op af min mor. Jeg følte nu, at hans massage blev lidt nærgående, men jeg havde alligevel en dejlig tryg og varm fornemmelse i kroppen og nød at være passiv og bare tage imod. Han æltede også mine glatte kønslæber forsigtigt, skilte dem lidt ad og trykkede lidt i området omkring skedeåbningen. Hans venstre hånd stoppede nu midt på min numse som var smurt godt ind i olie. Jeg kunne mærke hans stive pik mellem mine baller, og han begyndte at kysse mig i nakken. Så jeg spurgte hende selvfølgelig, hvad der gjorde hende så selvsikker.

Next

Frække Sexhistorier

Fræk sex historie

Gå efter et site hvor der løbende kommer nye noveller til. Nu hedder de bare noget andet og findes digitalt. Jeg stirrede ind i hendes øjne og lænede mig over mod hende, så ingen kunne høre, hvad jeg sagde. Jeg betvang mit begær og nøjedes med at lytte til hende, at tale med hende. Det virkede som om, det voldte hende samvittighedskvaler, hvilket gav mig afsmag for mig selv. Elias svarede ikke på mit spørgsmål, men skyndte sig bare at kysse mig.

Next

Fræk Sex Film

Fræk sex historie

Jeg var desperat efter at røre hende mere, end jeg kunne — for jeg kunne ikke tage nok på hende. Hun bruker sjelden bh og truse. Jeg løftede nærmest automatisk numsen, så han lettere kunne trække dem lidt ned. Hans kys bevægede sig længere og længere ned ad min ryg for at ende ved ballerne. Det var sådan set hendes job, men måden hun gjorde det på!! Du er i hvert fald bestået, sagde hun. Gem derfor snakken og fjolleriet til efter I har kysset.

Next

Da jeg tog min mor

Fræk sex historie

De frække noveller er med til at få fantasien til at løbe, og tænde op under blusset. Nogle gange gjorde vi det på et toilet eller i et omklædningsrum i en af hans pauser. Hun bøjede sig frem og gav mig et dejlig varmt kys ,for så at rejse sig og igen tage min endnu ikke helt slappe pik i munden og slikke den ren for sæd , det var lige før jeg kom igen. Dog er hun ikke modeltynd, altså præget af et liv på en kondicykel eller en fitnessmåtte. Da jeg kom til området omkring hans lynlås i bukserne, kunne jeg se på bulen, at jeg ikke var den eneste, der var ophidset af historien. Jeg kunne mærke orgasmen presse på, da han trak sine fingre og tunge ud af mig. Så spurgte hun mig, hvordan jeg havde forestillet mig, at det væddemål skulle afgøres.

Next

En historie om sex

Fræk sex historie

Det var også pinefuldt nok. De kan også være en fin indgangsvinkel til at tale om forskellige fantasier med en partner. Jeg var tæt på at falde i søvn. Hun undskyldte sig med, at hun gerne ville være frisk til næste dag. Da hun sørgede, var hun i tanken hos min far, der således var imellem os, og hun vækkede medfølelse i højere grad end passion. Hun så forventningsfuld på mig, da hun havde slugt det sidste, og jeg havde tørret sveden af panden. Da han tog fat på at kysse og slikke min numse, kunne jeg mærke mine safter løbe ud af mig.

Next

Læs dine sexhistorier og sexnoveller her

Fræk sex historie

Jeg var helt tændt, men jeg ville se, hvad han gjorde, hvis jeg blev ved med at lade som om jeg sov, så jeg rørte mig ikke en millimeter. Her på Erotik Historie kan du tanke ny energi op i form at andres frække sexoplevelse og -fantasier. Foto: Shutterstock Det kan være superrart, hvis man kan mærke hinandens tunger, men det er vigtigt, at du ikke stikker din tunge for hurtigt ind i munden på ham. Dels af generthed og dels af ærgrelse over, at jeg nu var i en værre situation, end hvis jeg havde taget tøjet af for fem minutter siden, hvor Hans ikke stod og gloede. Hun begyndte at knappe mine bukser op. Jeg skjulte mine bryster med armene over kors, og jeg valgte at beholde mine trusser på, som heldigvis var et par tækkelige skovtrusser.